Пътна помощ - надежден помощник на шофьорите в труден момент!

  • 20.09.2021 12:21 /
  • 336 /
  • 0
Пътна помощ - надежден помощник на шофьорите в труден момент!

Всеки шофьор може да попадне в извънредна ситуация на пътя. В такива случаи най-доброто решение е обаждане на пътна помощ в София за професионална помощ.

Пътна помощ извършва извозване с репатрак на всякакви превозни средства, съобразявайки се с интересите на всеки клиент.

Клиентите избират мястото на репатриране - услугите се извършват в съответствие със стандартите. Използват се опит и знания, за да се гарантира, качествена пътна помощ на пътя.

♦ Извършва се транспорт на закъсали, повредени автомобили, кемпери, камиони, бусове, каравани, мотори, селскостопанска и строителна техника, превоз, преместване.

♦ Ако гумата е спукана на пътя и движението по -нататък е невъзможно, разчитайте на услугите на пътна помощ.

♦ Предоставя се услуга на място: гуми, масла, горива, провизии, консумативи и други.

♦ Отстраняват се на място технически проблеми: смяна на консумативи, ремъци, поправка ако е възможно на автомобила, зареждане с гориво и други.

Всеки шофьор попада в непредвидена ситуация на пътя. Много е неприятно, когато колата се развали в неподходящия момент. И още по – неприятно е, когато се случи на магистрала, далеч от сервиза. Понякога шофьорът няма лични умения за да поправи колата, а понякога е просто невъзможно да го направи сам.

Пътната помощ е търсена сред предприемачи и собственици на средния и малък бизнес, тъй като е доста удобна.

Специалистите от пътна помощ и могат да доставят гориво, да стартират двигателя, да съдействат в случай на злополука и много други услуги свързани с репатрак. Цената зависи от опциите, избрани от водача.

Как работи пътна помощ?

В случай на злополука, неизправност на автомобила или друг случай, изискващ пътна помощ, се обаждате на оператора на фирмата. След това се посочва причината. В случай на малка повреда, ремонтът се извършва на място, ако не, тогава колата се евакуира в сервиз.

В случай на инцидент служителят на пътна помощ събира необходимия пакет документи (според изискванията на избраната застрахователна компания), за да получи необходимия ремонт в сервизния център, избран от собственика на автомобила.

Основни предимства на пътна помощ

Без значение за къде пътувате, ще сте спокойни, ако знаете, че може да разчитате на пътна помощ по всяко време.

Пътна помощ е с Вас, където и да сте на пътя.

Денонощно обслужване 24/7 на пътя с широка гама от услуги.

Евакуация

Ако автомобилът не може да продължи пътя по технически причини или поради щети, получени по време на пътнотранспортно произшествие, пътна помощ ще осигури евакуацията му до посочения от вас адрес или до най -близкия сервиз за автомобили.

Практическа помощ

Ако автомобилът има технически проблеми, които могат да бъдат решени на място, на пътя, ние ще изпратим екип от специалисти, които ще направят това, за да можете да продължите пътя възможно най -бързо и да изпълнявате напълно работните си задължения.

Специалистите от пътна помощ ще доставят гориво, ще помогнат за стартиране на двигателя или дори ще извадят колата ви от канавката.

Ако искате да сте сигурни в безопасното транспортиране на вашия автомобил, свържете се с денонощна пътна помощ.

КОМЕНТИРАЙ