Професор обясни защо трябва да притискате ключа на колата до главата си, когато я търсите на паркинг

 • 07.12.2020 8:55 /
 • 4666 /
 • 4
Професор обясни защо трябва да притискате ключа на колата до главата си, когато я търсите на паркинг

Често се случва така, че човек оставя колата си на паркинга, запомня нейното местоположение, а след това дълго време я търси и не може да я намери. 

Естествено, за да бъде намерен автомобилът, всеки от нас използва ключа с дистанционното управление на алармата, което ни насочва в една или друга страна, но и то понякога не винаги помага за откриването на колата. 

Благодарение обаче на откритието на професора по физика Роджър Боули скоро вие ще започнете да откривате автомобила си без никакви трудности. 

Мозъкът и ключът за колата 

По думите на професора, когато вие натискате копчето на ключа на дистанционното на колата, трябва да държите устройството близо до главата си. Това ще позволи значително да се засили сигналът на ключа, което означава, че вашата кола по-бъзро ще откликне на вашия призив. 

Това се случва за сметка на голямото количество вода в мозъка на всеки човек, там тя е цели 80%. 

И когато ключът се намира близо до главата, то водата усилва електромагнитните вълни при натискането на копчето. 

Каква е причината за това явление? 

Всичко се дължи на колебанията, които възникват поради това, че електромагнитното поле може да се разделя положителния и отрицателен заряд на молекулите на водата.

Именно това кара електромагнитните вълни да се разпространяват на по-голямо разстояние, отколкото те биха го направили, ако вие използвате своя ключ по традиционния начин - леко приповдигайки ръката си. 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

 • хаха
  08.12.2020 14:34
  Професора да си забие ключа в главата и мъките с търсенето на колата свършват.
 • Робот
  08.12.2020 14:43
  Водата в главата на професора е не 80%, а цели 100%. Затова при него методът работи най-добре.
 • Колев
  08.12.2020 15:34
  Това е познат трик при слаба батерия на дистанционното което не реагира за отключване от няколко метра.Пробвайте и ще се уверите. И аз бях скептик но се убедих че помага.
 • Бен Газара
  11.12.2020 16:10
  А, има и други ефективни методи- например плюенето в пазвата (на младата комшийка), приклякване, завъртане на пети и почерпка в близката кръчма. Проверено- работи на 100%!