Проблеми: Собственик на нова Tesla направи детайлен обзор на електромобила ВИДЕО

  • 27.08.2021 10:50 /
  • 2206 /
  • 1
Проблеми: Собственик на нова Tesla направи детайлен обзор на електромобила ВИДЕО

През годините се e говорело много за качеството на изработката на автомобилите Tesla и някои от тях не бяха толкова ласкави за производителя на електрическите автомобили.

Разбира се, качеството на изработката на Tesla се е подобрило значително от първите дни на производството, но все още явно не е на нивото на автомобилите с подобна цена от утвърдени производители.

Блогърът MrExitStrategy е публикувал видеообзор на новия си автомобил - Tesla Model S Long Range от 2021 г. Във видеоклипа, публикуван в YouTube, авторът се фокусира върху качеството на сглобяване на американския електромобил и в това отношение Model S продължава да има проблеми.

Той веднага е отбелязал, че не е хейтър, че обича новия си електромобил и че смята компанията за една от най-добрите на пазара. Въпреки това несъответствието в съотношението цена/качество го е огорчило.

Според думите на собственика на новата Tesla Model S, повечето заводски недостатъци са в интериора. Изкуствената кожа на арматурното табло на някои места е твърде грубо обработена и покрита с незаличими петна, вентилаторът на климатичната система може да издава звуци, а гумените уплътнения на вратите се нагъват.

Освен това долната част на торпедото понякога скърца, когато го натиснете, а в областта на задната лява колона на покрива, когато завъртите "волана", се чува някакъв трясък.

Ето какво ще се случи с Tesla, ако разбиете екрана по време на шофиране ВИДЕО

Има проблеми и със стъклата: във въздушния слой между стъклото и екрана на таблото с приборите, а също и между слоевете на страничните стъкла отчетливо се вижда прах, който е невъзможно да се избърше.

Отбелязани си и неравномерните пролуки в предния багажник, както и "разхождащото" се уплътнение под предното стъкло.

Във външната част има по-малко проблеми, но също са налице. Автомобилът е пристигнал с вече надраскани джанти, а лаковото покритие с боя има малки издувания между слоевете.

Tesla Model Y бе разбита в краш тест, електромобилът успя да удиви всички ВИДЕО

Автоматичните дръжки на вратите могат да се заяждат, както и се чува скърцане на външните огледала при отваряне на вратите.

В края на видеото авторът обобщава, че кросоувърът Model Y, с който вече е имал възможност да се запознае, е с много по-добро качество на изработка от новия Model S, който струва 100 000 долара. Въпреки това той не спира да обича Model S и като цяло е повече от доволен от електрическия автомобил. Освен това, компанията е обещала да отстрани всички недостатъци, които авторът на видеото е открил в своя автомобил. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • FireBG
    30.08.2021 10:46
    пожарни касети http://www.firebg.org/bg/products/64/65/