Полиране на фаровете на колата за жълти стотинки

 • 26.05.2022 8:35 /
 • 37726 /
 • 4
Полиране на фаровете на колата за жълти стотинки

Поради мръсотия, прах и ултравиолетова светлина фаровете на автомобила бързо помътняват, покривайки се с матово жълто покритие. Това важи за т.нар. поликарбонатни повърхности, с които са покрити фаровете на почти всички по-съвременни автомобили.

За да ги почистите, връщайки първоначалния им вид, разбира се, най-добре е да посетите специализиран сервиз или пък да прекарате няколко часа в полиране на фаровете с фина шкурка, специална паста и след това да ги покриете с безцветен лак или с фолио. Всичко това обаче не е евтино, пише Факти бг.

Ако искате да си спестите тези средства има един трик, който може да помогне. Естествено ефектът му не е същият, а и фаровете ще са чисти по-кратко време, но все пак върши работа. С него можете да се справите с по-малко пари и усилия, а за целта трябва да използвате обикновена паста за зъби.

Колкото по-обикновена е пастата за зъби, толкова по-добре. с други думи трябва да използвате бяла паста, а не по-модерните във вид на синкави гелове. Преди да започнете да я използвате измийте и подсушете добре фаровете. След това преминете към основната задача.

Изстискайте пастата върху суха кърпа и "разтрийте" с нея фаровете, след което ги изплакнете с вода. За най-добри резултати повторете процедурата няколко пъти. Пастата ще премахне плаката от фаровете, без да ги повреди. След като свършите с тези процедури, фарът може да се полира до блясък със суха кърпа.

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

 • МИЛЕНИУМ
  26.05.2022 20:08
  супер
 • PaulaFox
  27.05.2022 14:38
  ❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ https://ja.cat/id398062
 • Vesko
  27.05.2022 22:01
  Става за няколко минути. със сода и лимон
 • Пърцуца
  31.05.2022 7:23
  Бива