Най-очакваните пикапи в света СНИМКИ

  • 28.05.2020 8:56 /
  • 2212 /
  • 0
Най-очакваните пикапи в света СНИМКИ

Всяко споменаване на тези автомобили предизвиква голям интерес за обществеността, а любителите с ентусиазъм се наслаждават на всеки детайл в очакваните новини. Показваме ви най-чаканите пикапи, като уточняваме, че данните за автомобилите са на ниво слухове и предположения, така че те могат да бъдат коригирани, модифицирани или допълнени от производителите до началото на продажбите.

Tesla Cybertruck
Представянето на автомобила през 2019 г. беше невероятно забавно, защото наистина иновативен автомобил беше представен на обществеността. На първо място, заслужава да се отбележи необичайният дизайн, който ще ви позволи точно да идентифицирате Cybertruck сред всички останали машини. Бруталният външен вид в комбинация с необичайна оптика отпред и масивни джанти допълнително подчертава уникалността на електромобила.

В момента се знае, че новият електрически пикап ще се предлага с три типа двигатели. По-малката версия с един електромотор ще ускори до 100 км/ч за 6,5 секунди, а с едно зареждане пикапът може да измине до 482 километра. Най-мощният тримоторен модел може да ускори от нула до 100 км / ч само за 2,9 секунди и ще осигури обхват до 800 километра.

Характеристиките на Cybertruck включват минималистичен интериор. Няма познато табло, а функциите на автомобила ще се контролират с помощта на 17-инчов екран.

Автомобилният производител вече отвори предварителна заявка за модела и поиска 69,9 хиляди долара за най-мощната версия. Първите бройки на Cybertruck няма да бъдат сглобени до 2021 година.Hyundai Santa Cruz
Този пикап изглежда по-познат от предишния, но това не го прави по-малко интересен. Santa Cruz ще бъде първият пикап на корейския автомобилен производител.

Най-вероятно следващото поколение на Santa Cruz ще бъде Tucson от новото поколение. За да се създаде дизайна на автомобила, е използван опита на концептуалния автомобил Santa Cruz , който дебютира през 2015 г. на автомобилното изложение в Детройт.

В момента има информация, че новият Santa Cruz ще сподели гамата на двигателя с Genesis GV80, а това може да означава появата на 2,5-литров турбо двигател с мощност 304 к.с., турбо шестица с обем 3,5 литра с мощност от 380 к.с. и 3,0 литров дизелов двигател с мощност 278 к.с.

Очаква се премиерата на модела да се състои преди края на тази година, а масовото производство трябва да започне в американския завод Hyundai в Алабама през 2021 година.GMC Hummer EV
Concern General Motors реши да възроди името на емблематичния всъдеход, за да създаде електрически пикап. Hummer вече няма да бъде независима автомобилна марка, а ще се превърне в семейство автомобили под марката GMC .

В момента няма много данни за автомобила, но публикуваната информация се оказа изключително интересна. Според General Motors , двигателят на електрическия Hummer ще бъде 1000 к.с. и 15 592 Нм въртящ момент. Такива впечатляващи характеристики ще позволят на автомобила да ускори до 100 км / ч само за 3 секунди. Пробегът трябва да бъде 650 километра на зареждане.

Моделът ще бъде изграден на базата на BT1 , която е обновена версия на платформата T1XX , която се използва в новите Chevrolet Silverado , Tahoe и Suburban .

Дизайнът на възродения GMC Hummer засега е разкрит само частично. Първото публикувано изображение показа LED оптиката и модернизираното лого на Hummer .

Предвиждаше се новият пикап да се появи на пазара през есента на 2021 г., но тази дата може да се промени.

 /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

КОМЕНТИРАЙ