Най-добрите триосови автомобили

  • 15.07.2020 8:26 /
  • 631 /
  • 0
Най-добрите триосови автомобили

Обикновените коли се задоволяват с четири колела, но има случаи, за които това не е достатъчно. Така че, има един доста малък, но интересен подсегмент от шестоколесни SUV. В най-добрия случай това е дребномащабно производство или дори копия на парчета, направени по поръчка на конкретен клиент. Водещи автомобилни медии избраха своя топ на най-добрите триосови кросоувъри от последните години.

G. Patton Tomahawk 6 × 6
Това триосово превозно средство е базирано на джипа Wrangler SUV G. Patton. Автомобилът се предлага основно в Китай и може да се похвали с това, че разполага с пълно легло в удължената задна част на каросерията. Под предния капак има 3.6-литров двигател с 280 к.с., но може да се постави нагнетател за допълнително зареждане, което ще вдигне до 400 к.с.

Hennesey Velociraptor 6×6
Създаден на базата на пикап на Ford, 6-колесното чудовище е наистина невероятно. Въпреки впечатляващите си размери, колата има прилична динамика благодарение на усилен 3,5-литров двигател с обем 600 конски сили. Тази „играчка“ струва много - около 300 хиляди долара.

Mercedes-Benz G63 AMG 6 × 6
Това е почти сериен триосов автомобил, който можете да закупите с половин милион долара в джоба си. Всъдеходът е богато оборудван и проектиран предимно за истински любители на всичко скъпо и необикновено - за арабските шейхове. За да се вози по дюните под капака на този звяр има турбодвигател с мощност 550 конски сили.

В повечето случаи такива автомобили струват много пари и могат да бъдат прекрасна декорация за колекция за богати фенове на SUV или просто любители на необичайни и редки автомобили.

КОМЕНТИРАЙ