Какво казва цветът на вашия автомобил за вашия характер?

  • 11.05.2021 7:00 /
  • 1236 /
  • 1
Какво казва цветът на вашия автомобил за вашия характер?

Психологът Лий Чеймбърс от USwitch (компания, която помага на потребителите да сравняват цените на услугите в сферата на енергетиката, личните финанси, застраховките и коуникациите) обясни как да разберем какъв характер има даден собственик на даден автомобил по цвета на колата. 

Сиво/сребристо

Лий описва собствениците на сиви или сребристи автомобили като разумни хора, които често предпочитат практичността пред мечтите. Вие също може да очаквате, че те ще спазят своето обещание, защото те са надеждни и склонни да отговарят на общоприетите норми в обществото, а също така не обичат и да привличат излишно внимание към себе си. Трета поредна година сивият цвят е най-търсеният за нови автомобили във Великобритания, а сребристият заема шесто място. 

Черният

Онези, които карат черни коли, обичайно са изискани и разбират от стил. Те са сдържани и могат да се контролират, стараят се да избегнат излишния драматизъм в живота.  През 2020 година черният официално бе вторият по популярност цвят сред новите коли във Великобритания. 

Белият 

Лий смята, че шофьорите на бели автомобили, по правило, са маниакално високо организирани и се стремят да постигнат висок статут в обществото. Белият цеят е трети по популярност през 2020 година. 

 

Синият

Вие може смело да доверите на шофьора на синя кола своята сигурност, те, по-скоро, ще са верни приятели. Синият цвят е четвърти по популярност. 

Червеният 

Шофьорите на червени автомобили са много чувствителни и обичат да са център на вниманието. Те са енергични, динамични и обичат да общуват с нови хора, макар и между различните оттенъци на червеното да има доста големи различия. През 2021 година червените автомобили са на пето място по популярност. 

Златистият 

Онези, които обичат златото, обичайно обичат и комфорта и не могат да устоят на гланца. Въпреки това, златното е един от най-непопулярните варианти за цвят на нова кола. 

Жълтият 

Не е учудващо, че шофьорите на жълти автомобили често притежават "слънчева" енергия и винаги позитивно се отнасят към живота. Не е случайно също това, че тези хора не са много, затова и жълтият цвят не е много популярен цвят за нови автомобили. Той се нарежда едва на 9-то място. 

Виолетовият 

Хората, които карат виолетови коли, претендират за оригиналност и уникалност - те обичат да правят гръмки изявления и да се отличават от тълпата. Въпреки това, виолетовият цвят също е един от най-непопулярните цветове за нови автомобили. 

Зеленият  

Шофьорите, които избират "екологично чистия" цвят на автомобила, обикновено водят балансиран начин на живот и са изключително здраво стъпили на земята. Те са скромни, известни са с обикновения си и сдържан начин на живот. Като цяло зеленият цвят не е много популярен. 

Розово 

Розовият е най-непопулярният цвят за автомобил. Ако вие карате на пътя розова кола, то вие, определено, не сте от онези, които бягат от вниманието на всички. 

Вие сте ярък човек, жизнерадостен и смел ... не ви пука какво мислят околните за вас. 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • FireBG
    11.05.2021 9:22
    пожарни касети http://www.firebg.org/bg/products/64/65/