Как да отворим колата си без ключ - слабото място на вратата ВИДЕО

  • 21.01.2021 8:38 /
  • 3401 /
  • 0
Как да отворим колата си без ключ - слабото място на вратата ВИДЕО

Съществува съответната ключарса услуга отваряне на автомобил, в случай, че собственикът си е изгубил ключа и не може да влезе в превозното си средство. 

Шофьорът може да извика майстора по всяко време и на всяко място и той ще ви отключи колата, ако, естествено, вие сте нейния собственил или разполагате със съответните документи, че може да ползвате автомобила. 

Как го прави майстора? 

Предлагаме ви да видите със собствени очи и, вероятно, сами да се научите да отворите своя автомобил, ако, примерно, от студа му падне акумулатора до такава степен, че да не може да задейства централното. Все пак не при всички модели ключалката е свързана с механизъм за отваряне на дръжката - понякога той е свързан само с централния блок за управление, който има нужда от ток, за да работи. 

За да може да отворите колата отвътре, е достатъчно да отворите малък процеп, в който да пъхнете парче твърда тел или нещо друго с кукичка на края. 

Такък процес се образувал леко и без неприятни последствия в горния ъгъл на колата на автомобила, който може леко да се отвори без да се деформира самия метал. Това може да се направи със специална възглавничка или дори с ръце. При твория случай процепт ще трябва да се фиксира с мек предмет. 

След това в процепа може да пъхнете дългата твърда тел с кукичка накрая. С нейна помощ ще достигнете до ръчката за отваряне на вратата отвътре 

КОМЕНТИРАЙ