Домакиня показа: Грешките, че седалките ви са чисти СНИМКИ

  • 18.02.2021 22:54 /
  • 1019 /
  • 0
Домакиня показа: Грешките, че седалките ви са чисти СНИМКИ

Австралийката Джози показа каква става водата след дълбоко почистване на седалките на салона на автомобила. Кадрите с мръсната вода, изливаща се от прахосмукачката ѝ, тя публикува в интернет. 

При това е била обработена не само меката обвивка, но и пода в салона. А сега си помислете, дали сте убедени в чистотата на вашия автомобил? 

Особенностите на дълбокото почистване на салона 

За почистването момичето е взело стандартна прахосмукачка с функция за мокро почистване и специален шампоан за почистване на килими, подходящ за прахосмукачката ѝ. 

Още по време на процеса на обработка на седалките водата в резервоара става кафява. Джози внимателно е изчистила труднодостъпните места в тапицерията, след това е измила пода и стелките. 

Тя обаче въобще не очаквала, че в автомобила ѝ, който на вънпен вид бил доста чист, се намира толкова много мръсотия. 

Австралийката отбелязала, че мръсотията може изцяло да се отстрани от седалките само с помощта на прахосмукачка с функция за мокро почистване.

Ръчното почистване с подръчни материали не е способно да почисти в дълбочина тапицерията от плат. 

Освен това, след влажното почистване на ръка тъканите ще съхнат доста дълго. 

Най-често мръсотията се натрупва в гънките на тапицерията, в местата за монтиране на детското столче, в стелките и под тях.

Ако използвате колата си всеки ден, специалистите препоръчват внимателно да измивате салона веднъж в седмицата, но при специални ситуации това може да се прави и по-често. 

КОМЕНТИРАЙ