Блогър разглоби чисто нов УАЗ Patriot и разясни как е направен ВИДЕО

https://auto.blitz.bg/saveti/blogr-razglobi-chisto-nov-uaz-patriot-i-razyasni-kak-e-napraven-video Auto.blitz.bg
Блогър разглоби чисто нов УАЗ Patriot и разясни как е направен ВИДЕО

Руският блогър от YouTube Иля Свиридов е провел необичаен експеримент: той е купил нов УАЗ Patriot в топ версията с максимум оборудване - и го е разглобил, за да оцени качеството на сглобяване и компонентите.

Припомняме, че най-добрата версия на Patriot се нарича Status Автомат, като в него стандартният за модела бензинов двигател ЗМЗ Про работи заедно с 6-степенна автоматична трансмисия Punch 6L50. Такава кола струва около 1,3 милиона рубли (около 16 хил. евро).

Според самия Свиридов, преди това той е използвал Patriot 2014 г.. Той споделя, че по отношение на корозионната защита УАЗ е напреднал много напред. Използваните материали също са по-добри, както и  качеството на боята.

Японец тества УАЗ Hunter и ето какво каза

Но във вътрешната част на задната врата вече се виждат петна от ръжда. Върху рамата на напълно новия автомобил на няколко места се е появила корозия, включително във вътрешните кухини. в допълнение, един от напречните елементи на рамата е лошо заварен.

Блогерът хвали УАЗ за по-добрата от преди шумоизолация, както и за многото части от чуждестранни марки, използвани в оборудването. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Горещи

Коментирай