Аксесоарите в автомобила, които могат да навредят

  • 09.03.2020 8:00 /
  • 1316 /
  • 0
Аксесоарите в автомобила, които могат да навредят

Всички обичаме да слагаме различни аксесоари в автомобилите си. Дали ще бъде GPS на предното стъкло, малък екран или стойка за чаша. Вниманието, което насочваме към тях, обаче може да бъде фатално.

Съществуват три фактора, които могат да направят привидно доброкачествените аксесоари за кола смъртоносни оръжия. Много важно е да се запитате дали вашият прикачен инвентар помага или вреди.

4 лесни начина, с които да накараме спирачките да работят като нови след 100 хил. км

Един от факторите, който прави аксесоарите за автомобил опасни, е разсейващата им роля. Разсейването може да бъде смъртоносно. Смартфон, GPS навигационна система или дори поставка за чаши може да ви отвлече вниманието и да изгубите управление на автомобил. Някои от тези неща се поставят на неудобни места, само за да ги има, което прави досега до тях още по-опасен.

Може би най-отвличащото внимание е DVD на таблото или волана.

Определиха кои са най-надеждните коли на пазара СНИМКИ

Друг фактор, който прави много аксесоари за автомобили опасни е линията на видимост. Подобно на разсеяното шофиране, блокирането на визуалната линия може да доведе до това да не забележите нещата по пътя.

Производителите на автомобили работят много, за да се уверят, че може да видите вашите слепи места с бърз поглед през рамо и да имате безпрепятствен изглед на 180 градуса пред вас. Не разваляйте цялата упорита работа на производителя на автомобили като поставяте около вас да висят зарове, плюшени играчки и още куп неща.

КОМЕНТИРАЙ