Впечатляващо: Вижте как изглежда Lexus LX 470 след пробег от 1 млн. км СНИМКИ

  • 21.10.2022 9:50 /
  • 983 /
  • 1
Впечатляващо: Вижте как изглежда Lexus LX 470 след пробег от 1 млн. км СНИМКИ

Автомобилите Toyota са в категорията на тези, които остават надеждни независимо от броя на годините. Всъдеходът Toyota Land Cruiser 100 е един такъв дългоиздържащ модел. Някои екземпляри на този модел могат да се похвалят с пробег от около 900 хил. км.

Премиум всъдеходът Lexus LX 470, изграден на неговата база, се оказва също "нечуплив". Според собственика на един от автомобилите от модела, километражът на неговия автомобил е спрял на 999 999 км, но след това е изминал още няколко хиляди километра.

През 12-те години, откакто се използва, той не е имал сериозни проблеми с автомобила. Наложило се е да бъдат сменени само радиаторът, алтернаторът и климатикът. Собственикът забелязва леко увеличение на разхода на гориво едва след 500 000 км.

Както подчертава собственикът на Lexus LX 470, всъдеходът е бил обслужван в официален сервиз през целия си жизнен цикъл. Това несъмнено е допринесло за способността му да измине толкова впечатляващо разстояние.

Дали днешните аналози на тези "неубиваеми" автомобили могат да демонстрират същите способности, ще можем да се убедим едва след години. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • Know how
    21.10.2022 16:14
    Колата която показвате е Субару Форестер, с видоизменена предна решетка