Впечатляващо: Показаха Honda Accord с пробег от 1,6 милиона км СНИМКИ ВИДЕО

  • 04.05.2023 11:50 /
  • 18651 /
  • 1
Впечатляващо: Показаха Honda Accord с пробег от 1,6 милиона км СНИМКИ ВИДЕО

В САЩ е открита Honda Accord от 1990 г. с образцова надеждност Седанът е изминал над 1,6 милиона километра и все още е в движение. Видеото с колата е публикувано в Youtube канала на TFCLclassics.

В продължение на 33 години Honda Accord е имал само двама собственици и вторият собственик, Джо, изминал с колата над един милион километра. Когато закупил автомобила, на километража цифрата била 119 000.

Заради работата си Джо редовно пътува с японския автомобил в различни щати на САЩ, така че Accord е експлоатиран много активно. Също така седанът е обслужван редовно и по предписанията.

Моторното масло на Honda Accord е сменено 185 пъти, а трансмисионното масло 31 пъти. Освен това в колата са сменени 9 пъти ангренажните ремъци и 13 пъти накладките. Джо пази всички разписки от сервиза.

Това са 5-те най-странни и нелепи имена на коли в историята СНИМКИ

Въпреки големия пробег и солидната възраст, Honda Accord от 1990 г. изглежда доста добре. Само изтъркания волан и шофьорската седалка издават активната работа на автомобила.

Издръжливостта на колата е удивила дори представителите на Honda. Те са купили колата от Джо, а в замяна той е получил нова Honda Accord. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • Трошка
    04.05.2023 22:16
    Този модел е правен за САЩ. Такъв образец не може да се намери в Европа.