Удивително: Намериха Волга, престояла над 30 г. в гаража, като нова е ВИДЕО

  • 09.03.2023 12:50 /
  • 4098 /
  • 1
Удивително: Намериха Волга, престояла над 30 г. в гаража, като нова е ВИДЕО

В украинския град Виница откриха идеално запазена Волга ГАЗ-24-10. Автомобилът е престоял в гараж повече от три десетилетия. Видеото за капсулата на времето е публикувано в Youtube от блогъра Roma Uracco.

Автомобилът „Волга“ е открит още преди началото на войната в гаража на Националния медицински университет във Виница. Работата е там, че колата принадлежи на бившия ректор на университета Василий Мороз.

Оказва се, че той е решил да купи Волга през 1990 г. (съхранена е дори касовата бележка, показваща цената на колата от 16 200 рубли).

Тъй като обаче ректорът имал служебен автомобил, той на практика не е ползвал Волгата и я прибрал в гаража. Пробегът на ГАЗ-24-10 е само 350 км.

В САЩ откриха стар Запорожец в идеално състояние ВИДЕО

"Волга" е идеално запазена - има много добро състояние на боята. Салонът също е отлично запазен и според блогъра дори мирише на нова кола. Двигателят на ГАЗ-24-10 е чист и смазан.

Документите за автомобила и ръководството за експлоатация са запазени. Въпреки че Волгата не е използвана, собственикът е тонирал стъклата.  /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

 

 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • ME4KATA
    12.03.2023 13:50
    DAITE WOLGATA NA KONFUCII S NEQ DA OBIKALQ TOALETNITE