Продават на безценица открит в плевня знаменит Audi Quattro от миналото СНИМКИ

  • 18.02.2024 12:50 /
  • 4442 /
  • 0
Продават на безценица открит в плевня знаменит Audi Quattro от миналото СНИМКИ

Спортен автомобил Audi Quattro от 1983 г., който повече от 20 години е събирал прах в изоставена плевня, се продава в САЩ. Колата е предложена на търг от мъж, закупил имот в американския щат Аризона.

При извършване на сделка за собственост на имота, купувачът видял стара плевня в имението, в която открил 41-годишно Audi под слой мръсотия и прах. Годините на бездействие са нанесли вреди на автомобила. В тази връзка цената на култовата кола сега е около 12 000 долара.

Според продавача старото Audi Quattro стои в прашната плевня от 2000 г. Преди повече от 20 години приятел на предишния собственик на имота вкарва спортната кола в обора, след което забравя за съществуването й.

Оттогава никой не се е погрижил за колата. В продължение на две десетилетия интериорът на автомобила се разпада, а каросерията е частично покрита с ръжда. Освен това потенциалният купувач ще трябва да инвестира сериозно в двигателя, трансмисията и шасито.

Вижте този мотоциклет, който има удивителен двигател СНИМКИ

Audi Quattro от 1983 г. е оборудван с 2,1-литрова "турбопетица", а мощността е 200 конски сили. Според официалните данни спортният автомобил ускорява до "стотица" за 7,1 секунди с максимална скорост от 220 километра в час. Пробегът на конкретния автомобил е около 150 000 километра.

Продадоха необичайно спортно BMW от 90-те години почти без пробег СНИМКИ

Забравеното Audi Quattro, което се счита за един от първите производствени модели със система за задвижване на всички колела, може да бъде закупено за $12 000.  /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

 

 

 

 

 

КОМЕНТИРАЙ