Продава се разкошно 60-годишно BMW без пробег СНИМКИ

  • 02.01.2022 9:50 /
  • 8981 /
  • 0
Продава се разкошно 60-годишно BMW без пробег СНИМКИ

Колекционерско BMW 502 от 60-те години на миналия век е обявено за продажба в руската столица Москва.

Реставрацията на луксозния седан отнема на специалисти от Германия около четири години. Каросерията, интериорът и техническите компоненти на автомобила са напълно възстановени в хода на работата.

Продавачът е готов да се раздели с редкия колекционерски автомобил, наричан "Бароков ангел" заради необичайния си дизайн и плавна каросерия, за 22 200 000 рубли (около 267 хил. евро). Пробегът на колата е само 30 километра.

Вижте огромната решетка на радиатора на очакваните нови BMW-та СНИМКА

BMW 502 е представено на автомобилното изложение в Женева през 1954 г. Разкошният автомобил се произвежда до 1964 г. Наричат го "Бароков ангел" заради необичайния дизайн на издължените му предни крила, които на практика се съединяват с изпъкналите задни светлини. Моделите, базирани на предвоенни разработки на германската марка, се произвеждат с каросерии на седан и кабриолет.

Конкретният екземпляр е подложен на четиригодишна дълбока реставрация, по време на която е извършено пълно възстановяване на каросерията, ходовата част и двигателя. Освен това инженерите от германското тунинг студио са подменили всички дървени елементи в интериора.

Продава се рядко 47-г. BMW Turbo в идеално състояние СНИМКИ

Под капака на седана се намира 3,2-литров бензинов двигател с мощност 140 к.с. Агрегатът е оборудван с ръчна скоростна кутия. Максималната скорост на модела е 160 километра в час.  /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

 

КОМЕНТИРАЙ