Откриха захвърлена автокъща със стари, но неизползвани коли Volvo СНИМКИ

  • 08.09.2022 12:50 /
  • 9838 /
  • 0
Откриха захвърлена автокъща със стари, но неизползвани коли Volvo СНИМКИ

Близо до град Малмеди, Белгия, се намира малка автокъща, която е прекратила дейността си още през 90-те години на миналия век. В помещенията на фирмата обаче има няколко автомобила Volvo 240 в различни версии.

Седаните и комбитата са нови и имат нулев километраж. Въпреки това корпусите им са покрити с прах от дългите периоди на бездействие без подходящо внимание и поддръжка.

Състоянието на интериора на автомобилите не е известно, но през стъклото се вижда, че в тях са натрупани различни списания и брошури.

Това са най-нелепите и неудачни функции, които са поставяни на колите СНИМКИ

Засега не е известно защо тези автомобили все още са в автокъщата и не са продадени на търг. Volvo 240 беше доста популярен в края на 80-те и началото на 90-те години на миналия век, а дори и сега има търсене за него сред феновете на марката.

Капсула на времето: Рядък Ford е престоял затворен повече от 30 години СНИМКИ

Отбелязва се, че автосалонът вече се е превърнал в местна забележителност. Той създава усещането, че времето е спряло за неопределен период от време. Десетки туристи идват в него всеки ден, за да се полюбуват на автомобилите без пробег.  /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

КОМЕНТИРАЙ