Откриха спортна кола в ново състояние, стояла е в гараж цели 37 години ВИДЕО

  • 08.06.2024 12:50 /
  • 3463 /
  • 0
Откриха спортна кола в ново състояние, стояла е в гараж цели 37 години ВИДЕО

Отлично запазен Chevrolet Camaro от 1987 г. е открит в САЩ. Спортната кола никога не е била използвана и е стояла в гараж 37 години, съобщава Carscoops.

Този Chevrolet Camaro IROC-Z е поставен в гараж веднага след покупката. Очевидно собственикът е решил да запази колата в рядка версия в ново състояние, за да я препродаде по-късно на по-висока цена. За целта той е оборудвал максимално спортната кола - има централно заключване, климатик, електрически стъкла, круиз контрол, радио.

Километражът на Chevrolet Camaro показва пробег от 140 км. Каросерията и двигателят на спортния автомобил са отлично запазени, а в салона седалките и волана все още са опаковани в найлонови покривала. Има и всички оригинални документи за автомобила.

Сега синът на собственика планира да продаде колата. Обаче, ако през 1987 г. Chevrolet Camaro е купен за 21 244 долара, сега за него са искани 109 000 долара.

Специалисти посочиха колите, чиято цена се увеличава с времето, а не намалява СНИМКИ

Chevrolet Camaro IROC-Z е заредена версия на купето с 5,0-литров V8 с 215 конски сили и 5-степенна механична скоростна кутия. Ускорението до 100 км/ч отнема 6,6 секунди, а максималната скорост надхвърля 200 км/ч. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

 

КОМЕНТИРАЙ