Откриха BMW E30 в плевня и възстановиха по удивителен начин колата ВИДЕО

  • 16.02.2024 11:50 /
  • 1833 /
  • 0
Откриха BMW E30 в плевня и възстановиха по удивителен начин колата ВИДЕО

Това купе BMW Серия 3 от поколението E30 е било изоставено от предишния си собственик в гаража на къща в Пенсилвания. Автомобилът е стоял недокосната в продължение на 14 години, когато къщата бавно започнала да се срутва, причинявайки отломки да се натрупват по външната страна на превозното средство.

За щастие, BMW беше спасено благодарение на специалистите от WD Detailing, които възстановяват колата до съвършенство.

Преди WD Detailing да успее да отведе това E30 в тяхната база и да започне почистването, екипът трябвало да изтегли колата – по-лесно да се каже, отколкото да се направи, като се има предвид колко дълго е стояла.

След като вратите на гаража са премахнати, екипът решава да изтегли колата с помощта на въже. Но една част просто се отчупва заради ръждата, оставяйки задното ляво колело да гледа в грешната посока.

Историята на първия в света хечбек автомобил и неговите иновативни характеристики СНИМКИ

Това, което следва, са няколко мъчителни часа на бавно, внимателно извличане, за да се вкара BMW-то в ремаркето на WD Detailing.

Почистването най-накрая може да започне. И има много чистене. Боята е грапава и е загубила голяма част от прозрачния си слой. На капака има голяма част от изолацията на тавана на дома, а вътрешността е покрита с урина и изпражнения на плъхове.

Почистващите продукти и водата под високо налягане премахват праха и плесента от екстериора, докато изобилието от обезмаслител и търкане оставят килимите да изглеждат здрави. Възглавниците на седалките показват драматична промяна, преминавайки от кафяв цвят до почти фабрично светлобежово. Всичко е много приятно за гледане.

Откриха страхотен автомобил, забравен в гаража в продължение на 39 години СНИМКИ

За съжаление, съдбата на този E30 е решена много преди да получи тези процедури за възстановяване. Според хората от WD Detailing колата вероятно ще бъде разглобена, вместо да бъде съживена и върната на пътя. Въпреки че е тъжно човек да видим класическия автомобил да не работи, все пак е радващо, че неговите части могат да служат в други BMW E30. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

 

 

КОМЕНТИРАЙ