Немско качество: Собственик на Passat измина 1 милион км без никакви повреди СНИМКИ

  • 02.10.2022 11:50 /
  • 5342 /
  • 0
Немско качество: Собственик на Passat измина 1 милион км без никакви повреди СНИМКИ

Автомобилите на компанията Volkswagen са си спечелили репутацията на едни от най-надеждните в света. Те рядко разочароват своите собственици и издържат десетилетия. Например, този VW Passat от 2001 г. с пробег над 1 милион километра никога не се е повреждал сериозно.

Собственикът му, Лудвиг Фрюхауф от град Меле (Германия), използвал седана почти ежедневно и често го карал на дълги разстояния.

С 1,9-литров дизелов двигател с турбокомпресор под капака, автомобилът не се нуждаел от много внимание. От време на време мъжът отивал в автосервиза за рутинно обслужване.

Въпреки че през годините автомобилът не му е причинявал сериозни проблеми, Лудвиг Фрюхауф все пак решава да премине към по-модерен модел. Той не предава германския производител, но този път вместо дизелов двигател е избрал електрическ. Изборът му е паднал върху новия електрически кросоувър ID.5.

Мъжът разказва, че неговият Passat винаги е бил надежден и не е имал проблеми, но също така си дава сметка, че ще дойде момент, в който ще трябва да седне зад волана на друг автомобил. Лудвиг смята, че е по-добре да направи промяната сега, когато старият му Passat все още се движи нормално.

Немецът позира със старата и новата кола, заедно със съпругата си и тяхната дъщеря при получаването на кросоувъра. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

 

КОМЕНТИРАЙ