Намериха уникален Ford Mustang, стоял в гаража 30 г. и още със заводските найлони СНИМКИ

  • 01.03.2024 12:50 /
  • 4244 /
  • 0
Намериха уникален Ford Mustang, стоял в гаража 30 г. и още със заводските найлони СНИМКИ

Отлично запазен Ford Mustang от 1993 г. беше открит в САЩ. Спортната кола изобщо не е използвана, а е стояла в гараж три десетилетия, пише сайтът Carscoops.

Този Ford Mustang изглежда страхотно и показва 32 мили (55 км) на километража. Американският търговец, който намери колата, отбелязва, че му се струвало сякаш спортната кола е доставена от машина на времето, а не на евакуатор.

Каросерията на Форд Мустанг 1993 г. е идеално запазена, а седалките в салона все още са опаковани в целофанени калъфи. Спортната кола е с оригинални гуми, наложила се е обаче само смяна на акумулатора.

Запазена е и оригиналната цена на Ford Mustang, която показва, че през 1993 г. колата е струвала 18 505 долара. Сега тази капсула на времето се продава за $145 900.

Пуснаха за продажба луксозния Mercedes на Джон Ленън СНИМКИ

Такава висока цена се дължи не само на състоянието на автомобила, но и на неговата рядкост. Това е "заредена" модификация на Ford Mustang SVT Cobra с 5,0-литров V8 двигател с мощност 235 конски сили и 5-степенна механична скоростна кутия.

Съветска Волга в страхотно състояние и с малък пробег се продава в САЩ СНИМКИ

Спортната кола може да ускори до 100 км/ч за 6 секунди и да достигне 225 км/ч. Освен това е модифицирано шасито му, поставени са 17-инчови джанти и спойлер. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

 

 

 

 

КОМЕНТИРАЙ