Намериха Lexus LS с удивителен пробег от над милион километра, вижте как изглежда СНИМКИ

  • 28.04.2023 12:50 /
  • 1521 /
  • 0
Намериха Lexus LS с удивителен пробег от над милион километра, вижте как изглежда СНИМКИ

В САЩ намериха Lexus LS 2001 с образцова надеждност. Представителният седан е изминал над милион километра и е в добро състояние, информират Cars and Bids.

Всъщност за по-голяма точност трябва да се спомене, че на километража на Lexus LS 430 стои цифрата 1 010 600 км.

Колата е много запазена предвид пробега и годините. Има резки от камъчета по каросерията, но като цяло състоянието му е добро. Но в салона следите от активна употреба са по-видими - кожената тапицерия на волана е протрита, а по седалките е напукана.

Историята на българското производство на ефектната спортна кола Renault Alpine СНИМКИ

Затова пък няма никакви проблеми относно техническата част - Lexus LS 430 е бил редовно обслужван. Сменяно е маслото и филтрите на всеки 10 000 км, а също така периодично е сменян ангренажен ремък, свещи, накладки и дискове, както и други консумативи. Автомобилът няма големи неизправности.

Под капака на Lexus LS 430 2001 е 4,3-литров V8 двигател с мощност 290 к.с., който работи с 5-степенна автоматична скоростна кутия.

Вижте какви са били автомобилите и пътищата преди 100 години ВИДЕО

Оборудването на Lexus LS 430 е доста богато за стандартите от 2001 г. Включва люк, мощна аудио система Mark Levinson с CD система, навигация, електрически седалки и кормилна колона, отопляеми седалки. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

 

 

 

 

КОМЕНТИРАЙ