Автоблогърът Дъг ДеМюро се сдоби с Волга, ето каква е тежката му дума ВИДЕО

 • 24.02.2021 8:34 /
 • 3892 /
 • 2
Автоблогърът Дъг ДеМюро се сдоби с Волга, ето каква е тежката му дума ВИДЕО

Този ГАЗ-2410 едва ли не е единствения в Калифорния. Той е собственост на арменско семейство, което е имало същоя автомобил, когато е живяло в Русия. 

Блогърът Дъг ДеМюро се заинтересова от този автомобил поради това, че колата е била произвеждана чак до 1992 година, когато световната автомобилна индустрия вече е предлага коли на съвсем други равнище. 

Американецът обаче се е отнесъл към този факт с разбиране, защото му било обяснено, че всяка една доработка на модела е изисквала съгласуване с правителството. 

Дъг описва Волгата с хумор и голям ентусиазъм. 

Той се смее на тяссната седалка на шофьора и часовника в таблото с приборите, забавлява се с разпъващата се електрически антена и въобще не може да се оправи с управлението на климатичната система. 

Той се учудва, че във вратите няма джобове, няма клиатик, както и колани за безопасност и подглавници на втория ред. 

Затова пък навсякъде има пепелници. 

Голямо впечатление прави на блогъра и багажника на колата: просторен, без тапицерия или каквато и да е организация. 

Най-много обаче го забавлява аптечката, която върви в комплект с колата. Той по никакъв начин не може да разбере, защо тя е необходима на хора, които се возят във Волга: ако с мерната чаша за лекарства, малко или много, всичко е ясно, то за какво им е на пътниците активен въглен?

Под капака Дъг го е чакала изненада - плафон. От неговата мижаща светлина нищо не се вижда, но самият факт за грижата за водача или механика е доста приятен. 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

 • Fairfax
  24.02.2021 19:32
  Тази кола не е за кухи лейки!
 • remo
  26.02.2021 9:59
  stupid bastard