Американец събра уникална колекция от автомобили в три склада на стойност милиони ВИДЕО

  • 15.04.2020 8:33 /
  • 2339 /
  • 1
Американец събра уникална колекция от автомобили в три склада на стойност милиони ВИДЕО

Колекционирането е хоби, което в бъдеще може да ви донесе много добри пари. Особено, ако колекционирате правилните автомобили. 

Добър пример за това е американски колекционер, в чийто гараж се съхраняват над 300 класически и спортни автомобила, които очакват своята продажба. 

Неизвестният любител на автомобили 

Американският колекционер, който предпочита да запази своята анонимност, към момента има готови за продажба над 300 ретро автомобила. 

Уникалните транспортни средства десетки години са били съхраняван в гаража и, въпреки прекрасното си състояние, преминават предпродажна техническа подготовка. 

Сред екземплярите има и модели като класическия кабриолет Cuda, Acura NSX, а също и ненадминатото Lamborghini Jalpa.

Огромната колекция на американеца е пълна с най-различни марки и модели автомобили, но автомобилните експерти открояват между тях Bizzarrini Р538, който, по думите им, е "черешката на тортата". 

Тази кола е престояла в хангара 32 години и е стояла редом до легендарното Ferrari-Noble, което със своя външен вид прекрасно подчертава ексклузивността на тази колекция. 

Малко цифри 

Под дебелия слой прах е консервиран рероавтомобила Aurora GTS-1. Това е една от четирите коли, слезли от конвейра на детройтския автомобилен завод на General Motors.

Въпреки ограничената серия, даденият модел постига впечатляващи резултати в различни спортни надпревари. Но най-интересното в тази кола е настоящата му пазарна цена, която по някои данни възлиза на 295 000 долара.  

След като стана дума за пари, то трябва отново да се обърнем към експертите, които сметнаха приблизителната стойност на колекцията. 

Според скромните оценки тя възлиза на 1 милион долара. Но засега не е известно за какви пари собственикът ѝ е готова да се прости с автомобилите, които е колекционирал в течение на десетилетия. 

Точното местоположение на гаражите, в които тези автомобили се съхраняват в продължение на 30 години, се пази в тайна.

 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • БлиЗ
    16.04.2020 16:53
    Страшна статия.Имало 300 коли едната струвала 295 000 а колекцията се оценявала на 1 милион.Как започвате рабта в тая медия от кол и въже събрани.Закривай