Американец купи къща на сляпо, откри в нея най-неочакваното ретро бижу (СНИМКИ)

  • 19.02.2019 17:35 /
  • 14219 /
  • 1
Американец купи къща на сляпо, откри в нея най-неочакваното ретро бижу (СНИМКИ)

В САЩ е много развита системата на търговете, в които лотът се продава на всеки желаещ, с уточнението, че няма никаква информация за съдържанието. Тази къща е била продадена по същия принцип. Единственото, което е било известно за нея е било, че се намира в Бевърли Хилс, площта, и броя стаи. Купувачите, обаче не можели да влязат вътре и да разберат в какво състояние е имотът.

След като търгът приключил, и новият собственик успял да влезе в имота си, се оказало, че къщата е принадлежала на едно от студентските братства в САЩ. Това са доста популярни организации в Северна Америка, които съществуват почти във всеки щат. По правило, те се наричат с букви от гръцката азбука – алфа, гама, бета. Тайни церемонии, супер купони, сложни ритуали за инициация са част от живота на братствата. А конкретно членовете на това братство, явно са обичали бързи коли, защото в гаража на къщата новият собственик открива Ferrari 308 GTSi от 1984 година, уточнява Trafficnews.bg.

Топ 5 на суперколите за тези, които обичат скоростта и рева на двигателя (СНИМКИ)

Колата не е в идеално състояние, но на пръв поглед не изглежда много зле. Задницата е като нова, страната откъм пътника също няма видими повреди, а откъм шофьора има леки дефекти. Салонът е в идеално състояние, но много прашен. Липсвала е предната броня, няколко дребни детайла и десният фар. Общото състояние на колата е за 4, все пак най- важното – двигателят е на мястото си.

Новият собственик на колата я е измил, понапудрил и пуснал за продажба. Търси й 38, 000 долара, което е доста добър бонус за инвестиция в имот, в незнайно какво състояние.

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • ГЛУПОСТИ НА ТЪРКАЛЯ !
    21.02.2019 9:32
    .