Зрелищен инцидент: Автовоз унищожи кола при смяна на лентата ВИДЕО

  • 31.12.2021 12:50 /
  • 7650 /
  • 0
Зрелищен инцидент: Автовоз унищожи кола при смяна на лентата ВИДЕО

Непредпазливата маневра на едно превозно средство обикновено води до произшествие, в което участват както виновникът, така и няколко други участници в движението.

Но често се случва водачът на тежка и извънгабаритна машина дори да не забележи какво е направил, като е "подрязал" друг водач, и спокойно да си тръгне. А засегнатите от маневрата му автомобили се разлетяват в различни посоки.

На моста Канчанофисек (провинция Самотпракан, Тайланд) шофьор на автовоз стремително преминава от крайната лява в крайната дясна лента, без да обърне внимание на движещ се седан с двама пътници и малко дете.

Няма да повярвате какво се случи при тази ужасна катастрофа СНИМКИ

Големият влекач изхвърля лекия автомобил от платното за движение и го влачи няколко метра покрай бетонната ограда, като по пътя смачква каросерията му и счупва стъклата.

За няколко секунди седанът се превръща в метален скрап, а младата жена и бебето ѝ са изхвърлени извън салона.

Съботна подборка от зрелищни ВИДЕА: 6 коли се помляха в масова катастрофа

И тримата пътници в автомобила са пострадали и са транспортирани в болница, а виновникът за инцидента е заподозрял, че нещо не е както трябва, едва след 500 метра и е спрял, за да огледа автовоза.

Той уверено е заявил пред полицията, че преди да смени лентата, се е убедил, че не пречи на никого, и е научил за съществуването на черния седан едва след като е гледал този видеоклип. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

КОМЕНТИРАЙ