Зрелищно: Кола влетя през покрива на къща в спалнята на семейство ВИДЕО

  • 28.05.2021 9:50 /
  • 2278 /
  • 1
Зрелищно: Кола влетя през покрива на къща в спалнята на семейство ВИДЕО

Това е едно от най-странните произшествия, които някога са се случвала. Много необичайната автомобилна катастрофа е станала в Сейнт Луис, щата Мисури, САЩ.

Местните медии съобщават, че в неделя, около 1:30 сутринта, шофьорът на Chevrolet Malibu е загубил контрол, излязъл е от пътя и се е блъснал в бор. След това седанът е полетял надолу по насипа, блъснал се е в желязна ограда, полетял във въздуха и се е забил в покрива на къщата.

Представителят на спасителите, пристигнали на местопроизшествието, е отбелязал с удивление, че видът на разрушенията след инцидента е бил такъв, че не е имало съмнение, че трябва да има много загинали.

Невероятно е, но всъщност никой не е пострадал при този инцидент. Нито двамата тийнейджъри, намиращи се в колата, нито хората, спящи в спалнята: автомобилът е пробил стената буквално на няколко метра от леглото. 

Няма да повярвате какво се случи при тази брутална катастрофа ВИДЕО

След инцидента е имало малък пожар, но собственикът на къщата бързо го е елиминирал с градински маркуч.

Както къщата, така и колата са претърпели значителни щети. Очевидно колата вече не е използваема, а къщата ще се нуждае от скъп ремонт.

В коментарите потребителите се удивляват как се е случило така, че хората изобщо не са пострадали. Мнозина пък обмислят как застрахователни компании ще могат да разрешат този труден спор, докато други са се чудили какви „специални“ шофьорски умения са необходими, за да се получи една кола да направи толкова много салта и да кацне така на нечий покрив. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • Картон и трески
    28.05.2021 20:23
    И това, ако е къща ?