Зрелищен инцидент: Пикап излетя и падна от 20-метрова естакада ВИДЕО

  • 14.02.2021 9:20 /
  • 6483 /
  • 1
Зрелищен инцидент: Пикап излетя и падна от 20-метрова естакада ВИДЕО

В американския щат Уисконсин, близо до град Милуоки, се случила необичайна автомобилна катастрофа: червен пикап, управляван от 34-годишен мъж, се е движел по естакада, след което е прелетял през огражденията и е паднал от височина от около 20 метра директно на друг път.

Както съобщава Foxnews, в навечерието на инцидента е имало голям снеговалеж. Шосетата и магистралите били разчистени, но малко количество сняг останало до бетонните огради и отстрани на пътищата.

Шофьорът на червен пикап, движейки се по една от магистралите на града, се натъкнал на снежна преспа. В резултат на това той се е врязал в преградата и полетял надолу от 20-метровата естакада.

Автомобилът се обърнал във въздуха и се приземил на колелата си. Изненадващо, в този момент на пътя нямало коли, така че били избегнати други пострадали или жертви. За щастие и водачът не е пострадал.

Мъжът успял сам да излезе от смачканата кола. Пристигналите на мястото полицаи и спасители все пак го изпратили в болница, за да се уверят, че той не е получил скрити наранявания.

Катастрофата на годината: Сблъскаха се 2 коли за 4 милиона долара СНИМКИ

Да, ситуацията изглежда много необичайна, защото често има жертви при подобни произшествия. Инцидентът вероятно е завършил добре, до голяма степен поради това, че пикапът се е приземил на колелата си. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • Е Б А Т И П Р О С Т О Т И И Т Е
    15.02.2021 4:55
    ГРЪБНАКА МУ Е СТРОШЕН БЕ МАЛОУМНИЦИ!