Зрелище: Чудовищният джип на Rolls-Royce бе изкаран на писта със сено (ВИДЕО)

  • 09.07.2019 11:00 /
  • 2888 /
  • 0
Зрелище: Чудовищният джип на Rolls-Royce бе изкаран на писта със сено (ВИДЕО)

Автомобилите Rolls Royce не са направени за фестивала на скоростта в Гудууд. Не и и трябва, но с оглед на това, че Rolls Royce MotorCars имат "жителство" в града (Гудууд, Западен Съсекс, Англия, Великобритания) автомобилите на компанията имат прави да участват в състезанията в рамките на фестивала, в случай че производителят поиска.

Rolls Royce по принцип са големи и разкошни автомобили, които въобще не приличат на спортни коли. А тясната писта на Гудууд, ограничена от двете страни с бали от сено, изглежда не е способна да побере такъв огромен джип като Cullinan. Да, ама не! Rolls Royce показа на какво са способни неговите автомобили. 

Зрелището на носещия се към финала Rolls Royce Cullinan прилича на видение на еднорог на фестивал за митични същества. Това не е просто бързо каране за удоволствие или реклама. Автомобилът гълташе правите като акула, а атакуваше завоите така, сякаш е лека карбонова колича, която няма и сантиметър просвет под пода. Само за уточнение, просветът на джипа на моменти достига цели 56 сантиметра.  

Искате да научавате най-интересното и най-новото от света на автомобилите? Харесва ви да четете съвети за вашата кола или да се наслаждавате на ретро кадри от автомобилната история? Тогава ни харесайте във Фейсбук! 

КОМЕНТИРАЙ