Златни турбо легенди за ценители в престижния салон на VRP!

  • 07.12.2023 14:48 /
  • 806 /
  • 1
Златни турбо легенди за ценители в престижния салон на VRP!

Древната японска мъдрост „Когато се отправиш на път по собствено желание, и хиляда километра ще ти се сторят като един“, сякаш е въплатена във философията на престижния автосалон VRP.

Именно страната на изгряващото слънце е държавата, от която са пристигнали луксозните легенди в бутиковият пловдивския шоурум на „Асеновградско шосе“ №1.

Автомобилите са подържани с изкусните грижи на безупречно чистите японци, а пробега им е символичен и в синхрон със скромната им натура.

В отбраната колекция от престижни автомобилни експонати един до друг съжителстват легендарния практичен танк „Мерцедес“ G55 W463 с 20х. км пробег и емблематичния представител на немския концерн BMW M3 в състояние близко до заводското. Колекционерският модел само на 59 хил. километра и е в съвършено интериорно и екстериорно състояние.

Една от перлите в короната на VRP безспорно е тунингованата в Германия „Панамера“ 

Turbo S Sport Turismo TECHART – Grand GT

8-степенната й скоростна кутия може да изстреля пилота в болида й като ракета със свръхзвуковите 720 коня, които са разположени в двигателя й.

Уникална красавица от този тип трудно би могла да се открие, в което и да е кътче на планетата, а карбоновия й преден капак и придава класа и стил, достойни за малцината, които биха могли да й се насладят.

Уютният автосалон е подслонил и много от гордите представители на „Ауди“ в лицето на семейната летяща крепости RS6 C7, RS7 C7 както и много от класическите модели като легендарния RS2, няколко S2-ки и др.

Един от най-любопитните представители в колекцията на VRP без никакво съмнение е Рено Клио спорт  V6 Phase I.  Лимитираният в бутиковите 1555 броя автомобил е оборудван със задно разположен бензинов двигател 3. 0 литра с мощност 226 к. с. и събира погледите на ценителите.

И това са само малка част от специалните предложения на VRP, чиято цел е да създаде невероятни емоции на клиентите си, които с лекота могат да се сдобият с изключително автомобилно бижу в безупречно състояние.

Адреналинът на клиентите на VRP тепърва ще се покачва, защото домакините  са им приготвили нови класни попълнения, които се задават на хоризонта!

 

 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • maxx
    08.12.2023 18:48
    Искате ли нови усещания в СЕКС?! Абсолютно нови възможности в секса, независимо от възрастта! И двамата ще го харесате----- https://tyny.to/stimulant