Жена разказа за среща с тотален психопат на българска магистрала (ВИДЕО)

  • 15.07.2019 7:00 /
  • 1389 /
  • 0
Жена разказа за среща с тотален психопат на българска магистрала (ВИДЕО)

Жена разказа за страшна среща с шофьор, чието поведение по никакъв начин не кореспондира с нормалното, особено когато става дума за шофиране на мощна кола по българска магистрала. От разказа ѝ, публикуван в интернет пространството, става ясно, че водачът е с много голямо его и поради тази причина е решил да застраши освен своето здраве, така и живота на всички останали хора, намиращи се на скоростния път 

Каква е причината за това рисково шофиране не ясно, също така не е ясно където точно се случва това. За да докаже правотата си младата жена заснема всичко и го показва на КАТ, от където обаче и казват, че нищо не могат да направят с това видео.  Едно обаче е ясно, че подобно шофиране е можело да доведе до тежка катастрофа.

Самата жена не знае с какво е провокирала агресивния джигит, но това, което тя разказва е просто страшно за абсолютно всеки, който пътува с кола. По думите ѝ, терорът е продължил цели 50 километра. "Първо че 50 км той не позволи по никакъв начин да бъде изпреварен,когато отида в дясната лента да си се движа и той също минава пред мен и натиска спирачки , когато аз излизам в лявата лента той също излиза и бие спирачки и излиза свивайки ме ..След това реши да изпревари от дясната страна на друг човек и малко по -късно докато си карам в дясната лента човека си реши да ме свие отново и най-накрая ме заобиколи през аварийната лента и продължи да си кара в нея ..Да изключим че през цялото време показваше средни пръсти .. това е да си патрон , никой не може да те изпревари ,а да не говорим , че застрашава живота на хората", пише жената в мрежата. .

КОМЕНТИРАЙ