Жена прекара сама 6 дни в пустинята след жестока катастрофа (ВИДЕО)

  • 05.11.2018 10:49 /
  • 9403 /
  • 0
Жена прекара сама 6 дни в пустинята след жестока катастрофа (ВИДЕО)

Представете си: пустиня, вие сте излетели от пътя и сте се забили в дърво, на практика падайки от 15 метра височина. Колата виси във въздуха, вие сте в нея и не може да излезете. Нямате храна. Нямате вода. На помощ не може да се разчита, защото катастрофата от пътя не се вижда. Това не е сценарий на трилър, а реална история, случила се на 53-годишна жена от американския щат Аризона. 

Жената е пътувала по път, пресичащ отдалечен участък в пустиня, намираща се северно от град Финикс. В един момент, на завой тя губи управлението върху своя автомобил, напуска пътя, пробивайки заграждението покрай пътното платно, и се хвърля в пропаст. Жената е била открита едва шест дни след катастрофата.  

"Бригадата за техническо обслужване на Аризона (ADOT) и работници в ранчо проверявали загражденията за едър добитък покрай шосе 60, когато забелязали, че то е пробито. Поглеждайки надолу, те видели смачкан автомобил в короната на дърво, растящо на 15 метра по-ниско по склона под пътя. Служителите на ADOT съобщили това в Аризонския отдел за гражданска сигурност, след което на мястото е пристигнал полицейски екип", разказаха от департамента за граждански сигурност на щата Аризона.  

Полицаят Хюгъл Кейлъб, членовете на екипа за пътно обслужване на ADOT Зак Моралес и Джош Милър, а също и работникът от ранчо Дейв Моралес претърсили колата, но не намерили в нея никой. Тогава те тръгнали по следи, които били открити близо до транспортното средство, и на около половин километър, в руслото на река, намерили жена. Тя била силно обезводнена и имала сериозни травми. За да спасят пострадалата, полицаите извикали хеликоптер. 

Докато те очаквали въздушния транспорт, жената разказала, че няколко дни не могла да излезе от автомобила. След като в крайна сметка тя успяла да напусне колата, тя решила пеша да стигне до железопътна линия, но поради изтощение не успяла и паднала там, където била намерена.  

В момента животът на жената е извън опасност. 

 

КОМЕНТИРАЙ