Жена показа СНИМКИ как детските столчета са спасили децата ѝ

  • 15.07.2019 11:00 /
  • 4143 /
  • 0
Жена показа СНИМКИ как детските столчета са спасили децата ѝ

Майка на две деца призова родителите да си слагат предпазните колани и да затягат тези на детските столчета на децата им. Тя също сподели снимки, на които се виждат две детски столчета за автомобил, които са спасили живота на нейните две малки ангелчета. Ако все още се съмнявате във важността на детските столчета за коли, то прочетете историята на тази млада майка, която ще промени вашите представи за безопасността в автомобила. 

Чудото на спасението

Хората знаят, че предпазните колани могат да спасяват живот. При това те често не се замислят за детските столчета, а нали безопасността на децата трябва да е на първо място. За щастие, майка на двама сина сподели своята история, която потвърждава колко важно е да се затягат детските столчета преди шофиране.  

На снимките се виждат две детски столчета спасили живота на двете малки момчета при страшна катастрофа. Макар и колата, в която те са пътувал, да е тотално смачкана, по детските столчета на практика няма и драскотина. Съгласете се, че снимката е доста впечатляваща и ви кара да се замислите.

Безопасността е на първо място. 

Жената, която е катастрофирала, сподели и мислите си за инцидента: "Задължително трябва да затегнете предпазните колани на детските столчета. Дори ако вашите деца се оплакват от тях, от това, че ремъците им стискат, дори и да изпадат в истерия или силно плачат. Бяхме на няколко минути от вкъщи, когато един се заби в нас. По децата ми нямаше и драскотина, но медиците ми казаха, че всичко е могло да бъде и по друг начин, ако аз не бях отделила две минути, за да се убедя, че коланите на детските столчета са правилно затегнати. Благодаря на Богм че всичко приключи благополучно". 

Това семейство, буквално, е най-яркото доказателство за това, че детските столчета увеличават шансовете за оцеляване при ПТП-та. Никой не е застрахован от нещастни случаи, затова не забравяйте да се погрижите за вашата безопасност и не пренебрегвайте съответните правила. 

Искате да научавате най-интересното и най-новото от света на автомобилите? Харесва ви да четете съвети за вашата кола или да се наслаждавате на ретро кадри от автомобилната история? Тогава ни харесайте във Фейсбук! 

КОМЕНТИРАЙ