Жена не успя да спаси съпруга си от разбесняла се Тесла ВИДЕО

  • 24.07.2019 11:02 /
  • 22327 /
  • 0
Жена не успя да спаси съпруга си от разбесняла се Тесла ВИДЕО

Трагични кадри от видеорегистратор са заснели момента, в който съпруга се опита да спаси своя съпруг от бясно препускаща Тесла, излязла извън контрол, която секунди по-късно го убива. Двойката от Кловис Кели Дийн и Бенджамин Дийн са пресичали улицата на кръстовище, когато Теслата е преминала на червено и бясно се е насочила към тях.  

Benjamin Dean died after he was hit by the speeding Tesla. His wife Kelly Dean was in the hospital in critical condition Monday evening

Шокиращите кадри от видеорегистратора, монтиран в кола на Убер, показват момента, в който двойката вижда Тесла-та, която фучи към тях, и Кели протяга ръката си, за да спаси своя съпруг от наближаващия удар. 

След това теслата удря двойката, като подхвърля и двамата във въздуха. В резултат на удара загива 39-годишният Бенджамин. 

 

Автомобилът се е движил поне с 45 мили в час, това е с 15-20 мили над допустимата скорост. След като прегазила двойката, колата се е забила в паркирана кола и се е качила от удара на тротоара. 

It's not clear if the Tesla was in autonomous self-driving mode when it crashed

The wrecked Tesla pictured above after the crash. The vehicle was driving at least 45 mph, 15 to 20 mph above the posted speed limit

Кели в момента се намира в критично състояние в Главната болница на Сан Франциско. Двойката е била на почивка в Сан Франциско, за да отпразнува третата годишнина от сватбата си. 

Шофьорката на Тесла-та, 21-годишната Келси Кеймбридж, е арестувана в неделя.     

The driver of the rented Tesla, 21-year-old Kelsey Cambridge of Vallejo, was arrested and booked into jail for involuntary vehicular manslaughter

Все още не е ясно, дали Тесла-та е била в автономен режим на управление. Според IBTimes, ако колата се е управлявала сама, това ще е третият инцидент с Тесла, при който загива пешеходец. 

Police say Cambridge was cooperating with them and that drugs and alcohol do not appear to be a factor. The Deans pictured above

Искате да научавате най-интересното и най-новото от света на автомобилите? Харесва ви да четете съвети за вашата кола или да се наслаждавате на ретро кадри от автомобилната история? Тогава ни харесайте във Фейсбук! 

КОМЕНТИРАЙ