Жена не разбра, че гол мъж се крие 3 дни в колата ѝ и се вози с нея из града ВИДЕО

  • 16.02.2022 8:17 /
  • 11664 /
  • 0
Жена не разбра, че гол мъж се крие 3 дни в колата ѝ и се вози с нея из града ВИДЕО

В свой пост в Тик-Ток Бетани Кокер разказва, че преди дни тя и приятелки са се возили на колата ѝ цяла вечер, а на сутринта, когато тя запалила колата, забелязала мръсотия на своята седалка. 

Тя отишла в автомобилен козметичен център и механикът, който чистил тапицерията с пара, достигнал до извода, че някой е проникнал в колата и е спал в нея цяла нощ. 

Кокер обаче успяла да открие нарушителя едва след три дни. Младата жена твърди, че тя е заподозряла, че някой се намира в колата ѝ, когато забелязала, че прозорците на автомобила били запотени. 

В крайна сметка тя обследвала колата си внимателно и за нейно голямо учудване открила мъж в багажника ѝ.

Бетани съпоставила фактите и разбрала, че въпросният човек се е намирал в Subaru ѝ цели три дни, докато тя е ходила на работа и по други свои дела с колата си. 

Кокер попитала мъжа защо той е гол и стои в нейния багажник, а мъжът отговорил, че става дума за "ритуал на посвещение". На въпроса ѝ, как той е успял да проникне в колата, мъжът казал, че "е синът на папата".  

Младата жена разказва още, че първоначално си е помислила, че това е някаква идиотска шега, но впоследствие се е осъзнала какво точно се случва и започнала да снима с телефона си, защото не е знаела какво може да се случи и какво може да ѝ направи мъжът.

На видео, разпространено в мрежата, се вижда как двама полицаи стоят зад колата, а от багажника се подават краката на пътника. Пътникът тогава пита полицаите, дали може да си обуе панталоните преди да излезе, а един от тях му отговаря, че "те биха му били много благодарни за това". 

По-късно е станало известно, че мъжът е бил изчезнал, а в момента се намира в психиатрична болница.  

КОМЕНТИРАЙ