Завоят на глупостта: В тази страна летят с колите и се приземяват по покриви ВИДЕО

  • 16.03.2021 8:13 /
  • 7066 /
  • 0
Завоят на глупостта: В тази страна летят с колите и се приземяват по покриви ВИДЕО

Удивителна катастрофа е станала в квартала Чорилос на чилийския град Виня дел Мар. Работата е там, че в градчето има една доста стръмна улица с доста рязък завой накрая ѝ 

За да не изскачат от пътя шофьорите в края ѝ е поставено заграждение, но то не винаи помага и мястото отдавна е станало доста проблемно за местните жители. 

Според информация на службата за извънредни ситуации, шофьор не се е справил с управлението на колата си, докато се е спускал по "Ел Болдо". Той е обяснил, че спурачките му са отказали, но по всяка видимост той се е движел с доста голяма скорост и не е успял да вземе завоя. 

В резултат, прелитайки 38 метра, автомобилът му се е приземил на покрива на спортната зала на семинарията Сан Рафаел. 

Местните жители разказват, че извивката на пътя тук е такава, че те постоянно са на тръни да не се слчи нещо подобно. Наскоро пък шофьор на камион за събиране на боклуци не се справил с управлението и увиснал на ръба на пътя. Наложило се той да бъде изваждан от кабината от спасители на извънредните служби. 

В случая с летящия шофьор на колата има мнение, че заграждението е изиграло ролята на трамплин, който е дал тласък за полета на автомобила. 

 

Хората многократно са се обръщали към общината, която да коригира опасния завой. Оттам им обещават, че ще вземат мерки, но конкретни действия и до сега няма, а местните жители постоянно живеят в страх. 

Също е известно, че шофьорът на летящия автомобил и неговия спътник не са получили сериозни травми по време на каскадата. 

КОМЕНТИРАЙ