Засякоха уникалния суперавтомобил Ferrari KC23 в движение ВИДЕО

  • 25.09.2023 7:17 /
  • 1638 /
  • 1
Засякоха уникалния суперавтомобил Ferrari KC23 в движение ВИДЕО

Ferrari за първи път показа ексклузивния суперавтомобил KC23 в движение. Подразделението Ferrari Special Projects е построило суперавтомобила KC23, поръчан от неназован клиент, който се базира на състезателното купе Ferrari 488 GT3 Evo.

Автомобилът е придобил напълно нова каросерия с елементи на активна аеродинамика и трансформируема конфигурация за пистови дни и шоута.

Автомобилът беше демонстриран под формата на компютърни визуализации, но до есента проектът не само придоби реални очертания, но и излезе на състезателната писта.

Няма подробна информация за автомобила, тъй като той не е официално представен и дори тестовете на състезателната писта се провеждат в камуфлаж.

Но дори и в тази форма можете да оцените основните характеристики на модела - KC23 се отличава с активна аеродинамика.

Страничните панели се отварят, за да контролират въздушния поток, подобрявайки аеродинамичната ефективност, когато е необходимо и поддържат елегантен профил, когато не е необходимо, а замяната на огледалата със странични камери не само подобрява видимостта, но и оптимизира въздушния поток.

За състезанията по пистата колата е оборудвана с 18-инчови джанти на сликове и агресивно задно крило, а ако автомобилът е изложен в статично изложение, задното крило може да бъде свалено, а джантите могат да бъдат заменени с по-елегантни с различен размер - 21-инчови предни и 22-инчови задни.

Но интериорът във всеки случай ще остане аскетичен, подобно на състезателния спортен автомобил Ferrari 488 GT3 Evo.

Спецификациите на KC23 са неизвестни, но оригиналният 488 GT3 Evo е оборудван с 3,9-литров турбо V8 двигател с мощност от 600 конски сили и 700 Нм въртящ момент.

Специално построеният суперавтомобил не е хомологиран за участие в състезателни серии и следователно не е ограничен от рамката на техническите регламенти, с следователно мощността на двигателя може да бъде много по-висока - до 720 сили.

Всички подробности за Ferrari KC23 трябва да бъдат оповестени публично скоро, тъй като италианският автомобилен производител активно подготвя своя уникален модел за публичния му дебют.

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • instruktoseksy
    25.09.2023 15:18
    Това е по-добро от всяка виагра. Съветвам всеки да го опита поне веднъж в живота си - ще подобри сексуалния ви живот многократно, прочетете го сами: ----- https://marketl.ink/biocom