Засякоха на пътни тестове обновената Kia Sorento СНИМКИ

  • 15.09.2022 9:58 /
  • 2021 /
  • 0
Засякоха на пътни тестове обновената Kia Sorento СНИМКИ

Сегашното поколение на Kia Sorento се появи в началото на 2020 година, което означава, че кросоувърът трябва да бъде обновен през 2023 година. При това подготовката за излизането на пазара на новата кола върви с пъна сила - автомобилът преминава пътните изпитания. 

Въпреки плътния камуфлаж, се вижда, че Sorento ще получи нови фарове, които ще имат вертикална подредба, а не хоризонтална както е сега. Засега е рано да се предполага, но външно автомобилът ще има доста сходства с Kia Telluride.

Отзад камуфлажът е още повече, но, както изглежда, той е поставен почти безсмислено - в задницата промени няма да има много. Стоповете са разположени на същото място, но, вероятно, графиката им ще бъде променена. 

Ауспухът, който се вижда на снимките, е временен. В крайна сметка ще има или два ауспуха, вградени в бронята, или ауспусите няма да се виждат въобще. 

За промени в гамата на моторите не е известно нищо, а и едва ли такива ще има - компанията прекрати разработките на двигатели с вътрешно горене и реши в скоро време да премине към електромобили. 

 

КОМЕНТИРАЙ