Заснеха призрак, който се опита да отмъкне автомобил ВИДЕО

  • 29.03.2024 9:50 /
  • 7772 /
  • 0
Заснеха призрак, който се опита да отмъкне автомобил ВИДЕО

Британски съпрузи твърдят, че призрак е харесал тяхното Audi TT и дори се е опитал да открадне ключовете, пише изданието Mirror.

На 10 март Лора и Дарън Смит търсели ключовете за колата си и решили да проверят записите от камерите за видеонаблюдение, в случай че са били изпуснати на улицата.

Те твърдят, че са забелязали предполагаем призрак в кадрите, който се опитва да открадне спортната им кола. Това се случило две поредни вечери.

Двойката видяла бяла фигура, която се задържала близо до спортната кола за 10 секунди и след това „отплувала“. Жената решила, че покойната й майка е решила да я „посети“ на Деня на майката. Въпреки това, когато мистериозната фигура се върнала на следващата вечер, тя се изплашила, че това е дух, който е „харесал“ тяхното Audi TT.

Намериха изоставен шоурум с напълно нови суперавтомобили ВИДЕО

Във второто видео семейство Смит забелязва бялото петно ​​да се носи отново към вратата от страната на шофьора и след това да се движи към задната част, сякаш „влиза“.

Ключовете за колата на Дарън са открити в чантата на Лора, но никой от тях не си спомня да ги е сложил там. Британката твърди, че е търсила там два пъти, така че те смятат, че призракът ги е върнал обратно.

Лора, която останала уплашена, след като гледала видеозаписите от камерите за наблюдение, твърди, че съпругът й дори се страхувал да кара колата този ден, в случай че духът е седнал и го чака на задните седалки.

Шофьорка с BMW X3 се опита да се измъкне при полицейско преследване, но я очакваше фиаско ВИДЕО

Потребителите на социалните мрежи са убедени, че двойката е заснела призрак. Някои твърдят, че това е грешка в обектива, а един потребител дори посъветва двойката да продаде колата на фона на предположенията, че всъщност дух иска да я открадне. Някои предполагат, че мистериозна сянка е притежавала колата приживе.  /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

 

 

 

КОМЕНТИРАЙ