Заснеха новия очакван кросоувър Skoda Kodiaq без камуфлаж ВИДЕО

  • 01.07.2023 11:50 /
  • 11095 /
  • 0
Заснеха новия очакван кросоувър Skoda Kodiaq без камуфлаж ВИДЕО

Вече се знае много за новия автомобил Skoda Kodiaq. Единствено външният му вид остава относителна загадка.

Но изведнъж в мрежата се появи снимка на кросоувъра без камуфлаж - изображенията му на екрана на собствената му информационно-развлекателна система.

За качеството на фотографията има много какво да се желае, но е ясно, че кросоувърът ще има голяма радиаторна решетка и отделни светлини отстрани.

Малко по-ниско, под фаровете, има вертикални въздухоуловители, а между тях има огромен въздухоуловител на бронята.

Kodiaq както и преди има обтекаема каросерия и релефни калници. Снимките също така показват възходяща линия, наклонено предно стъкло, което плавно се превръща в покрив, наклонен към задната част.

Това са най-продаваните нови коли в Европа през май СНИМКИ

Кросоувърът е станал по-голям с 61 мм. Сега дължината му достига 4758 мм. Но всички тези допълнителни милиметри са "отишли" в багажника.

Вътре в салона има 10,25-инчов цифров приборен панел и 12,9-инчов сензорен екран на информационно-развлекателната система.

Скоростният лост е преместен от централната конзола на кормилната колона. Ще има и ново безжично зарядно устройство за смартфони, което може да зарежда две джаджи едновременно.

Вижте новия стилен Kawasaki Ninja ZX-6R с много подобрения и отговарящ на еконормите СНИМКИ

Кросоувърът ще бъде оборудван с мек хибрид, базиран на 1,5-литров TSI двигател с мощност 150 к.с. Ще има и 2-литров TSI агрегат с мощност 204 к.с., както и 2-литров турбодизел с мощност 150 и 193 к.с.

Освен това ще се появи и нов мотор. По-точно хибридна система, базирана на двигателя 1.5 TSI. Мощността му ще бъде 204 к.с., а запасът от пробег само на електричество е 100 км. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

КОМЕНТИРАЙ