Заснеха новия Dacia Duster преди представянето, има интересни детайли СНИМКИ

  • 13.07.2023 9:50 /
  • 29656 /
  • 0
Заснеха новия Dacia Duster преди представянето, има интересни детайли СНИМКИ

В Испания по време на тестове е забелязано новото очаквано трето поколение Duster. Бюджетният кросоувър преминава последни тестове, тъй като ще бъде представен в края на тази година, а продажбите му ще започнат през 2024 г., съобщава Motor.es.

Новият Duster 2024 този път е с по-малко камуфлаж от прототипите, видяни по-рано, което позволява да се разгледат характеристиките на неговия дизайн. Външният вид на кросоувъра ще стане по-изразителен.

Дизайнът на Duster 2024 ще бъде вдъхновен от концептуалния автомобил Dacia Bigster. Автомобилът има масивни брони и разширени калници. Също така вниманието привличат тънките диодни светлини и широкият въздухоуловител в бронята.

Мощен турбодвигател и богато оборудване: Представиха най-скъпия Dacia Duster СНИМКИ

Третото поколение Dacia Duster ще бъде изградено на модерната платформа CMF-B, подобно на Nissan Juke, Renault Clio и Captur. Ще порасне малко по размер и ще стане по-комфортно.

Dacia се пошегува с BMW, ето какво направи СНИМКИ

Дизеловите двигатели ще изчезнат от линията на новия Duster. Ще се предлага избор от 1,2-литрови бензинови турбомотори със 120 и 140 к.с., както и хибридна система E-Tech с мощност 160 конски сили. Ще си остане и версията със заводска газова уредба./auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

КОМЕНТИРАЙ