Заснеха изцяло новия Volkswagen Tiguan преди представянето, ето как ще изглежда ВИДЕО

  • 13.08.2023 9:50 /
  • 8218 /
  • 1
Заснеха изцяло новия Volkswagen Tiguan преди представянето, ето как ще изглежда ВИДЕО

Най-новият кросоувър Volkswagen Tiguan от трето поколение беше забелязан по време на заснемането на рекламна фотосесия в столицата на Словения Любляна. Снимки и видеа с модела се появиха в сайта Avtomanija.

Новият Volkswagen Tiguan ще бъде официално представен след месец на автомобилното изложение в Мюнхен. Продажбите на кросоувъра ще започнат в края на тази година.

Кадрите показват, че кросоувърът Volkswagen Tiguan 2024 ще стане по-голям, ще се промени на външен вид и ще стане по-изразителен. Дизайнът му е в духа на VW Golf 8 - с широка решетка и диодна вложка между фаровете.

Пуснаха впечатляващ турски електрически скутер с винтидж дизайн СНИМКИ

Салонът на Volkswagen Tiguan 2024 не е заснет в Любляна, но преди това беше показан на официални снимки. Кросоувърът ще получи виртуален приборен панел и голям сензорен екран.

Вижте новия мощен и луксозен Cadillac Escalade IQ, който се движи и настрани ВИДЕО

Също така стана известно, че новият Volkswagen Tiguan ще запази бензиновите турбо двигатели от 1,5 и 2,0 литра, както и двулитровия турбодизел. Освен това ще има хибриди с мощност 204 и 272 к.с., способни да изминават до 120 км на електричество. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • уйутй
    13.08.2023 12:08
    добре е станал, като рав4 малко. предишния беше с много гейски линии.