Заснеха фейслифт версията на Volkswagen T-Cross - какви са промените СНИМКИ

  • 10.05.2023 9:21 /
  • 1725 /
  • 0
Заснеха фейслифт версията на Volkswagen T-Cross - какви са промените СНИМКИ

Първите шпионски снимки на Volkswagen T-Cross се появиха през февруари тази година. След това, в средата на април, по пътищата беше тестван друг прототип на кросоувър. Днес се появиха нови снимки - те показват модел почти без камуфлаж.

При по-внимателно вглеждане ще забележите, че предната броня около фаровете за мъгла има умен камуфлаж. Заради него може да ни се стори, че пред нас стои сегашния T-Cross.

Автомобилът обаче очевидно има нови фарове. Също така, радиаторната решетка е станала по-голяма и е получила новa шарка. Промените засягат и долната част на бронята.

Същата история е и отзад. Частично задните светлини са покрити със стикери, което показва нова визия на блока. Панелът, който свързва задните светлини, също може да е променен. Задната броня също е претърпяла леки промени.

Актуализацията ще засегне не само външния вид. Има промени и в гамата на двигателите. Кросоувърът ще продължи да бъде оборудван с два бензинови двигателя - еднолитров трицилиндров TSI и 1,5-литров четирицилиндров двигател. Но в същото време 1,6-литровият турбодизелов двигател вече няма да се предлага като опция. 

Очаква се актуализираният T-Cross да бъде пуснат в продажба преди края на 2023 година. 

КОМЕНТИРАЙ