Заснеха за първи път на пътя руския всъдеход Aurus Komendant СНИМКИ

  • 30.07.2020 8:50 /
  • 26596 /
  • 2
Заснеха за първи път на пътя руския всъдеход Aurus Komendant СНИМКИ

За първи път луксозният всъдеход Aurus Komendant бе сниман от очевидци в Русия. "Маскираният" прототип беше забелязан по улиците на град Астрахан, съобщават световните издания. Кросоувърът на руската премиум марка завършва серия от тестове в условията на 40-градусова топлина. Премиерата на Aurus Komendant бе планирана за август.

За шест месеца, откакто се появиха първите шпионски кадри, Aurus Komendant малко се е променил - по време на зимните тестове в Швеция нямаше задна оптика. Друго нововъведение са ромбовидните изпускателни тръби, на седана Senat те са проектирани с удължена трапецовидна форма.

Прототипът Komendant не е брониран: за това указват тънките стъкла и гуми Pirelli Scorpion с размери 255/55 R20. Идентичните гуми се използват за седаните и кабриолети Senat, докато защитените версии на Aurus са "обути" в руски гуми KAMA със същия размер.

Нови СНИМКИ от изпитанията на джипа на Путин - Aurus Komendant

Известно е, че технически Aurus Komendant е унифициран със седана. Моделите ще имат напълно идентично шаси, 4,4-литров бензинов V8 двигател с мощност от 598 к.с. и 880 Nm, автоматична трансмисия с интегриран електродвигател и задвижване на четирите колела.

Кортежът от лимузини Aurus на Путин бе заснет на ВИДЕО

Първоначално премиерата на Aurus Komendant беше планирана да се проведе през август 2020 г. и да съвпадне с Московското международно автомобилно изложение. Поради пандемията от коронавирус обаче автоизложението беше отменено. Новата дата за премиерата на всъдехода все още не е обявена. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • Цвъркун
    30.07.2020 9:13
    Егати и бръкмата
  • баварецът знае
    04.08.2020 23:18
    фаровете отзаде се разминават със сантиметър.