Заснеха на ВИДЕО зрелищен инцидент с автомобили и два тира

https://auto.blitz.bg/novini/zasneha-na-video-zrelishten-incident-s-avtomobili-i-dva-tira Auto.blitz.bg
Заснеха на ВИДЕО зрелищен инцидент с автомобили и два тира

При зрелищния инцидент собственик на седан се опитал да премине между камиони на участък от натоварена китайска магистрала, но е попаднал в незавидна ситуация.

Екстремният шофьор не е пресметнал габаритите на автомобила си и се е блъснал в първия тежкотоварен камион, откъдето се записва видеото, излетява настрани и се приземява под задната част на втория. Според съобщения в медиите виновникът за инцидента практически не е пострадал, което не може да се каже за неговия лек автомобил.

Малко по-рано камионът внезапно сменя платното, което предизвиква сблъсък между двете машини, движещи се в една посока. Драматичното видео е заснето на магистралата Фуджоу-Инчуан. Полицията бързо пристигнала на мястото и открила разпръснати по пътя части от автомобила, но за щастие нямало пострадали.

Съботна подборка от зрелищни ВИДЕА: Автопилотът на електромобил се превърна в кошмар за продавач и клиент

Шофьорът на полуремаркето, Цзя, признава, че не е проверил за насрещно движение, преди да смени лентите. Шофьорът на камиона обяснява, че видимостта му е била затруднена от перде на отвора на левия страничен прозорец, което не му позволявало да вижда съседното платно.

Горещи

Коментирай