Защо Tesla предложи фабрични "пукнатини" за стъклото за Cybertruck

  • 04.12.2023 10:14 /
  • 4305 /
  • 1
Защо Tesla предложи фабрични "пукнатини" за стъклото за Cybertruck

Tesla предложи фабрични "пукнатини" за стъклото за електрическия пикап Cybertruck. В края на 2023 г. дългоочакваното представяне на производствената версия на електрическия пикап Cybertruck най-накрая се състоя в завода на Tesla в Остин.

Наред със статичното шоу, американският автомобилен производител обяви и редица фабрични опции, сред които бяха доста необичайни аксесоари измежду тези, които други марки не предлагат, но Илон Мъск, известен с изключителните си действия, може да си позволи да пусне.

Каросерията на електрическия пикап е изработена изцяло от неръждаема стомана, която се е доказала като устойчива на стрелба с малки оръжия, но всички модели ще бъдат в един и същи цвят, тъй като Tesla не боядисва своите Cybertrucks.

На клиентите обаче ще бъде предложено защитно фабрично фолио - за 6500 долара пикапът ще бъде покрит с бяло или черно полиуретаново фолио във фабриката.

За $ 5000,55, можете да получите прозрачно такова. Ако това ви се струва твърде скъпо, можете да получите стикер за задните и странични прозорци за $5, който имитира пукнатини по тях.

Така Tesla реши да се пошегува със срама от 2019 г., когато дизайнерът на Tesla Франц фон Холцхаузен счупи задното стъкло по време на първото представяне на Cybertruck, опитвайки се да докаже устойчивостта на стъклата на удари.

Тогава по стъклото се появиха пукнатини, но това не разстрои компанията и тя демонстрира самоирония, като предложи такъв декор като фабричен вариант.

 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • 7777
    04.12.2023 15:02
    Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може:-----> https://tyny.to/sunex