Защо доставиха кола втора ръка на жена в кутия за маратонки? СНИМКА

  • 04.01.2023 9:37 /
  • 16326 /
  • 0
Защо доставиха кола втора ръка на жена в кутия за маратонки? СНИМКА

Необичайна рекламна кампания стартира германският онлайн продавач на употребявани автомобили mobile.de. Тъй като вече не е лесно да се спечели място под слънцето в този бранш, търговецът на дребно е решил да привлече вниманието към себе си по доста оригинален начин.

Автомобилът на един от първите клиенти на новата онлайн услуга е доставен до входната й врата в Хамбург в голяма "кутия за маратонки".

В началото на декември оранжева кутия за обувки с размери 4,90×2,35 метра премина по улиците на града, носена от микробус и събуди любопитството на минувачите. В кутията е бил поставен VW T-Cross, закупен от сайта с един клик и безплатно доставен на новия собственик.

Когато кутията се отворила пред Дженифър Майер и колата й се изтърколила оттам, изумлението на клиентката нямало край. При това покупката била доставена лично от ръководителя на търговския отдел на онлайн услугата. 

"С новата mobile.de купуването на автомобил е станало толкова лесно, колкото купуването на маратонки онлайн, а тази кутия за обувки XL е доказателство за това. При нас поръчката, обработката, доставката вече са също толкова лесни", обясни Матиас Шмид.

Той обаче уточни, че в бъдеще клиентите ще трябва да се справят без такава опаковка, но смисълът на покупката е същият: изберете и платете за колата си онлайн, а след това просто изчакайте тя да ви бъде доставена до входната врата.

Любопитно е също, че на всички автомобили се дава 1-годишна гаранция, а в рамките на 21 дни покупката може да бъде върната, ако възникнат и най-малки проблеми.

КОМЕНТИРАЙ