Защо да изберем нови гуми от марката Yokohama

  • 24.02.2023 16:08 /
  • 4299 /
  • 3
Защо да изберем нови гуми от марката Yokohama

Изборът на автомобилни компоненти е труден, поради голямото разнообразие от производители и модели на пазара, притежаващи сходни функции, но все пак с известни различия.

За автомобилистите, които не са запознати в дълбочина с конкретната материя и функциите, които трябва да се следват при конкретизирането на един вариант, отлично решение е да се посъветват със специалисти, които да ги насочат. Тези шофьори, които са наясно с характеристиките, които търсят, несъмнено обръщат внимание на най-съществените от тях, като сцепление, устойчивост, индекси, подсилване.

Професионалистите в производството или поставянето на автомобилни гуми, съветват да се насочите към оторизирани вносители, както и към висококачествени продукти, каквито са гуми Yokohama. Какви варианти се предлагат? Кои са основните предимства на Йокохама и защо да изберете тях?

Повече информация за марката Йокохама

Yokohama е японска марка, която е създадена през 1917 година в Токио. Още от самото си създаване, брандът е тясно специализиран в производството на автомобилни гуми. Годините опит, усъвършенстването на разработването, първокласните материали и иновативните технологии, осигуряват създаването на висококачествен продукт, който да ви осигури устойчивост и безопасност на пътя.

Характерно за изработките на бранда Yokohama е отличният контакт, който осъществяват с пътната настилка, което увеличава стабилността и намалява шансовете за образуване на аквапланинг и загуба на контрол над автомобила. Под името на марката Yokohama Rubber Company са произведени и продължават да се произвеждат множество успешни серии.

Компанията е известна и като първата, която е екосъобразна. Това се дължи на използването на портокалово масло, с което да се намали изразходването на изчерпаемите петролни продукти, замърсяващи околната среда с вредните си емисии. Това качество е запазено и до днес и може да се открие в цялата продуктова гама на компанията.

Гумите Yokohama са спечелили множество световни признания, под формата на партньорства. Компанията се превръща в официален доставчик на рали състезания и училища, като Champ Car Atlantic Championship.

Откъде можете да закупите гуми Yokohama?

Можете да закупите автомобилните компоненти Йокохама, подсигуряващи удобството, качеството и безопасността по време на шофиране на вашата кола както от физически, така и от онлайн магазини. Цените, на които тези аксесоари се предлагат, са достъпни. Специалистите съветват, да се ориентирате само към доказани търговци на пазара, защото така можете да бъдете сигурни в качеството на компонентите Йокохама, подкрепено с гаранция.

Какви са предимствата на Йокохама?

Предложенията на Йокохама са световноизвестни и предпочитани от автомобилистите в цял свят. Основните предимства, които притежават и носят на притежателите си, са:

  • Yokohama е класифициран като основен доставчик за спортни състезания с коли, което допълнително показва отличното сцепление, което производителите са заложили;
  • протекторът е създаден така, че при наличие на неблагоприятни условия за контакта с пътната настилка, като при сняг, дъжд и поледици, да увеличава сцеплението си;
  • марката Йохама осигурява възможност на притежателите на автомобили да избират между различни модели – зимни, летни. Според предназначението също имате възможност за избор. Ще откриете модели, подходящи за леки коли, джипове и дори камиони;
  • при развиване на високи скорости, аксесоарите Yokohama осигуряват стабилност, къс спирачен път при нужда, устойчивост в завоите и отлична маневреност;
  • разработените продукти на марката се тестват в световноизвестни обособени зони. Освен за издръжливост, те се тестват и за температурно влияние. При високи температури грайфера не се втвърдява и не се намалява сцеплението, а при ниски амплитуди контролът над колата се запазва;
  • дори и гумите, които не са предназначени за зимата, са устойчиви на условия, носещи кал и сняг, но за максимална сигурност е важно през студените месеци от годината да оборудвате колата си със зимни гуми Yokohama;
  • брандът Йокохама въвежда за пръв път дренажът на вода. Това означава, че при попадане на вода върху гумата, протекторът ще я отхвърли от повърхността си;
  • използвана специална технология, в основата на която се използват микромехурчета. Те не позволяват приплъзването по лед и загуба на контрол над возилото.

Кои са най-популярните модели на марката?

От 1917 година до днес, Йокохама има богат набор от серии и модели, произведени и доказани на световния пазар като висококачествени. Едни от най-популярните модели на Yokohama към сегашния момент, са Geolandar, BluEarth, V905, V903.

Geolandar е серия с модели Йокохама, различаващи се по размери, индекс на тегло и скорост, ниво на шум и икономия на гориво. Всички артикули Geolandar Yokohama притежават характеристики, като отличен пробег, максимално сцепление при мокър път, минимални шансове за спукване или деформиране, благодарение на допълнителния предпазен слой. Избирайки това оборудване за своята кола, вие си осигурявате безпроблемно и комфортно возене, лишено от силни шумове при търкаляне. Шарката на протектора е създадена по иновативна технология, създаваща оптимизиран дизайн, включващ 4 основни канала.

BluEarth предоставят отлична възможност за развиване на високи скорости по време на шофиране през зимата. Това се дължи на отличното сцепление, което гумата осъществява с пътната настилка, независимо дали е суха или мокра. Протекторът на гумата Йокохама предоставя отводняване при валежи. Ако търсите оптимален вариант за зимата, можете да се доверите на BluEarth v905, чиято устойчивост е отличителна.

Модел W.drive V903 също се характеризира като един от най-търсените, особено за зимата. Скоростният индекс се равнява на 210 км в час, а максималният товар върху гумата, който е безопасно да се оказва, е 530 кг. Върху този артикул Йокохама ще откриете специално обозначение 3PMSF. В превод Mud + Snow показва издръжливостта на автомобилните аксесоари на кал и заснежена пътна настилка.

Избирайки, който и да е вариант на гуми Йокохама, вие залагате на качествен и издръжлив на различни външни влияния продукт.

 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • Нен
    24.02.2023 17:16
    Кскек
  • Мичелин
    25.02.2023 8:39
    Щото са евтини
  • pivanov
    23.09.2023 20:21
    https://www.gumi-act.com - качествени зимни, летни и всесезонни гуми