Запечатаха на СНИМКИ неочаквано мощен седан Audi СНИМКИ

https://auto.blitz.bg/novini/zapechataha-na-snimki-neochakvano-moshten-sedan-audi-snimki Auto.blitz.bg
Запечатаха на СНИМКИ неочаквано мощен седан Audi  СНИМКИ

Рядък седан Audi RS6 от 2010 г. е заснет в украинския град Харков. Общо са произведени около 1000 от тези коли. Снимките му бяха публикувани на страницата kharkiv_cars в Instagram.

Повечето Audi RS6 традиционно са комбита, но версиите с четири врати на модела винаги са се произвеждали в по-малки количества. Второто поколение седан (заводски индекс - C6) е произвеждано от 2008 до 2010 г.

Основната особеност на Audi RS6 C6 се крие под капака - там се намира 5.0-литров V10 двигател, произведен от Lamborghini. Версии на този двигател са инсталирани на Audi R8, Lamborghini Gallardo и Huracan.

Впрочем, двигателят на Audi RS6 се отличава с две турбини и затова мощността му е по-голяма - 580 к.с. и 650 Nm. С 6-степенната автоматична скоростна кутия ускорението до 100 км/ч става за 4,5 секунди, а максималната скорост може да бъде ограничена до 250 или 280 км/ч.

Разбира се, Audi RS6 седан е със задвижване на всички колела и има спортно окачване с адаптивни амортисьори. Срещу доплащане се предлагат карбоново-керамични спирачки.

Трябва да се отбележи, че зареденият седан не може да бъде отличен много от стандартния Audi A6 и представлява вълк в овча кожа.

Отличава се с разширени калници, скромен бодикит, две изпускателни тръби и 19-инчови джанти. Интериорът е оборудван със спортен волан и седалки и е използвана кожа Nappa и Alcantara.

 

 

 

Горещи

Коментирай