За сбогом: Suzuki Jimny получи стилна финална версия СНИМКИ

https://auto.blitz.bg/novini/za-sbogom-suzuki-jimny-poluci-stilna-finalna-versiya-snimki Auto.blitz.bg
За сбогом: Suzuki Jimny получи стилна финална версия СНИМКИ

Suzuki Jimny 2024 ще има нова лимитирана версия Horizon. Ще бъдат произведени общо 900 от тези всъдеходи на цена от 32 340 евро. Това се съобщава на официалния сайт на японския производител.

Новият Suzuki Jimny Horizon ще е своеобразна "прощална" версия на модела. Работата е там, че това е последното бензиново Jimny за Европа.

Новите екостандарти първоначално принудиха компанията да остави на пазара за продажба само версията на Suzuki Jimny с товарно отделение без задни седалки. Сега обаче и той ще бъде снет от производство. Всъдеходът скоро ще се завърне на пазара, но в хибридна версия.

Новият Suzuki Jimny Horizon разполага с радиаторна решетка в ретро стил, боди кит, допълнителна защита на долната част и калници. Освен това всъдеходътът има специален сив цвят с черни стикери по каросерията. Оборудването е допълнено от теглич.

Това са задължителните системи за подпомагане за новите автомобили от 7 юли

Салонът на Suzuki Jimny не е претърпял промени, както и 1,5-литровият бензинов двигател с мощност 102 к.с. Автомобилът се предлага изключително с 5-степенна механична трансмисия и задвижване на всички колела.  /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

Горещи

Коментирай